Anbefalinger

Herunder følger nogle få anbefalinger af de mange jeg har fået.

“Vi er virkelig imponerede over dit arbejde, din professionalisme, din hurtighed!!! Det har været helt utrolig nemt at samarbejde med dig, som bare forstod opgaven med  det samme og samtidig bidrog med egne fortolkninger og vinkler – skønt! Vi spreder ordet i vores netværk.”

Christina – folkekirkens skoletjeneste

——

“Jeg har haft muligheden for at arbejde sammen med Ane Gudrun, som forfatter og illustrator, både Anes egne projekter, eksterne projekter og på forlagets profilprojekter. Ane er meget nem at arbejde sammen med og er en dygtig sparringspartner. Hun har stor indsigt i litteratur- og illustratorbranchen, og jeg har ofte brugt hende til udvikling af opgaver, om det har været i den spæde start eller til videreudvikling af et projekt. Hun bidrager konstruktivt og innovativt til opgaverne og er aldrig bange for at sige sin mening eller komme med forbedringer. Samtidig illustrerer Ane med professionalisme til faget og med stor respekt for opgaven, så jeg føler mig altid i trygge hænder, når jeg indleder et samarbejde med Ane. Hun faglig dygtig og helt igennem en rar og behagelig person. Jeg vil til en hver tid anbefale Ane til at løse en opgave.”

Rikke Ella Andrup, redaktør og forlægger hos Forlaget Petunia

——

“Den er helt perfekt! TAK for det hurtige arbejde – endnu engang!”

Tina, Museums Østjylland

——

“Jeg har gennem en årrække gjort brug af Ane Gudruns illustrationer. Både til omslag på bøger, illustrationer og da jeg skulle have lavet logo. Ane har en forunderlig evne til at fange stregen i det jeg ønsker. Uanset om jeg har ideen og hun omsætter det til streg, eller når hun fanger tonen i mine ord og formår at skabe en illustration, der præcis fanger essensen i mine tekster og mit budskab. Hun er superdygtig og ærlig og siger, hvis ikke hun synes noget fungerer. Ofte evner hun endda at sætte et ekstra lag eller fokus på illustrationen, som gør det endnu bedre end jeg havde kunnet forestille mig, Derudover har hun en skøn humor og leverer altid til den deadline vi aftaler, det gør hende for mig til den ideelle samarbejdspartner. “

Tanja Eskesen fra www.tanjaeskesen.dk

——

”Jeg ELSKER dit arbejde og min veninde så det og kaldte det for genialt, så du kan godt være stolt!! Tak, du er nu med til at gøre min drøm til virkelighed!!!”

kunde

——

”Jeg er meget, meget taknemmelig. Det du laver er så fint og stærkt. Du kan altså noget særligt.”

kunde